Doprava s PPL za 1 Kč.

Hodnocení obchodu

5,0 2017 hodnocení
5
1974x
4
27x
3
3x
2
2x
1
11x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 1.1.2023
+ Vzorná komunikace s obchodním
+ Rychlé dodání
+ Výborná kvalita
+ Ukázkový návod
+ Přijatelná cena
- Nic

Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den wendy, jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Pro naše zákazníky děláme maximum a komunikace se zákazníky je pro nás velice důležitá. Kvalitu prodávaných výrobků neustále kontrolujeme. Těšíme se na Vaše další objednávky Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 1.1.2023
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení a jsme rádi za Váš nákup na našem e-shopu. Máme radost, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená s rychlostí doručení. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 30.12.2022
+ rychlost

Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení a jsme rádi za Váš nákup na našem e-shopu. Všechny objednávky odesíláme co nejrychleji, aby se k Vám dostali včas. Těšíme se na Vaše příští nákupy. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 29.12.2022
Rychlost dodání ,zboží odpovídalo popisu
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den Zuzano, jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Pro naše zákazníky děláme maximum a rychlost dodání je pro nás jednou z priorit. Zboží vždy popisujeme pravdivě. Těšíme se na Vaše další objednávky Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 26.12.2022
+ Důvěryhodnost
- Žádná

Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Pro naše zákazníky děláme vždy maximum. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 25.12.2022
Jednoduché a rychlé vyřízení objednávky.
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den Romano, jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a jste se vším spokojená. Všechny objednávky expedujeme ihned, aby se k Vám dostaly co nejrychleji. Budeme se těšit na Vaše další objednávky. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 16.12.2022
ochota, rychlost, precizní balení
Avatar autora | 12.12.2022
Velmi dobrá komunikace
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den Dano, máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Komunikace je pro nás velice důležitá a jsme ochotni kdykoliv poradit. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 12.12.2022
Fast and delivered what I ordered
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Hello, thank you for your positive rating and we are happy for your purchase on our e-shop. We process all orders as quickly as possible so that they reach you on time. We look forward to your next purchases. Have a nice day. Team Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 11.12.2022
+ výběr, rychlost doručení

Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Jsme rádi, že se k Vám objednávka dostala včas a bez problémů. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 9.12.2022
manzel je invalida uz jednu zdravotni stolicku mel nohy sroubovaci stale jsem musela utahovat pri kazdem pouziti az se stalo ze stolicka praskla a ja musela dostavat manzela na nohy byla to radna fuska, 100kg cukrovka a tome zastavilo pri nakupu.DEKUJI
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení a jsme rádi, že náš e-shop doporučujete. Budeme se těšit na Vaše objednávky. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 7.12.2022
+ Rychlost

Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den Vlasto, děkujeme Vám za kladné hodnocení a jsme rádi za Váš nákup na našem e-shopu. Všechny objednávky vyřizujeme co nejrychleji, aby se k Vám dostali včas. Těšíme se na Vaše příští nákupy. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 6.12.2022
+ Spokojenost
+ nemám

Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den Jano, jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a jste se vším spokojená. Budeme se těšit na Vaše další objednávky. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
MH Avatar autora Milan Holec | 3.12.2022
Doručení včas a bez problému.
Avatar autora | 2.12.2022
zásilka vyřízena včas
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení a jsme rádi za Váš nákup na našem e-shopu. Všechny objednávky expedujeme ihned, aby se k Vám dostaly co nejrychleji. Těšíme se na Vaše příští nákupy. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 1.12.2022
Jsem spokojená hůl dorazila v pořádku a zatím není pořádně odzkoušena cena je taky moc dobrá
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Máme radost, že k Vám hůl dorazila bez problémů. Budeme se těšit na Vaše další objednávky. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 29.11.2022
Rychlé doručení
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení a jsme rádi za Váš nákup na našem e-shopu. Všechny objednávky vyřizujeme co nejrychleji. Těšíme se na Vaše příští nákupy. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 29.11.2022
+ velice rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, máme radost, že Váš nákup na našem e-shopu proběhl v pořádku a děkujeme za pozitivní hodnocení. Rychlost dodání je pro nás velice důležitá, a proto spolupracujeme jen se spolehlivými dopravci. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 28.11.2022
+ Rychlost vyřízení,kvalita
- O žádné nevim

Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den, jsme rádi, že Váš nákup proběhl bez problému a náš e-shop doporučujete. Pro naše zákazníky děláme maximum a kvalita produktů je pro nás jednou z priorit. Těšíme se na Vaše další objednávky Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky
Avatar autora | 27.11.2022
Dobrý a rychlý obchod!
Avatar autora (Administrátor) 4.2.2023
Dobrý den Dagmar, děkujeme Vám za kladné hodnocení a jsme rádi za Váš nákup na našem e-shopu. Máme radost, že vše proběhlo v pořádku a jste spokojená s rychlostí doručení i s naším obchodem. Budeme se těšit na Vaše další nákupy. Přejeme hezký den. Tým Rehabilitační pomůcky